Løsninger til private

Kontakt Better Climate

Løsninger til private

Better Climate er eksperter i ventilation og indeklima. 90 % af vores kunder er indenfor erhverv, foreninger og det offentlige. Grunden til, at vi alligevel har valgt at tilbyde private kunder nogle af vores ydelser, er, at vi er tilhængere af kvalitet og modstandere af billige, ligegyldige ydelser, som tilbydes på markedet. Som privat kunde kan det være svært at vurdere, om I får tilbudt den rigtige løsning, og om I får kvalitet for jeres penge.

 

Vi tilbyder derfor private kunder rensning af kanaler samt måling og justering af luftmængder, tætning og udskiftning af ventilationsanslæg.

Vores udstyr:

Det udstyr vi bruger til rensning er af industriel kvalitet og væsentligt mere effektivt end det udstyr, der typisk bruges til at rense et ”normalt” villasystem. Til indregulering (måling af luft) bruger vi kalibreret specialudstyr til at udføre målingerne med.

 

Anbefalingen er, at et ventilationssystem skal renses hvert 3. til 6. år.
Det koster 4 – 15 kr. pr. dag at sikre et godt indeklima. Pris og kvalitet hænger oftest sammen.

Kontakt os i dag

Priser

 • 1-planshus standard

  kr. 4.500,-

  Standardrensning af kanalsystem (rensning gennem ventiler)

 • 2-planshus standard

  kr. 6.500,-

  Standardrensning af kanalsystem (rensning gennem ventiler)

 • 1-planshus professionel

  kr. 13.750,-

  Professionel rensning af hele kanalsystemet inkl. anlæg

 • 2-planshus professionel

  kr. 16.250,-

  Professionel rensning af hele kanalsystemet inkl. anlæg

 • Desinfektion af kanalsystem

  kr. 3.000,-

  Med biologisk produkt som eliminere dårlige bakterier

 • Indregulering

  kr. 3.000,-

  Indregulering af ventilations systemet (maks. 12 ventiler)

 • Udskiftning af gammelt anlæg - pris beregnes efter aftale

 • Aeroseal-tætning

  kr. 25.000,-

  Tætning af hele ventilations systemet, som sikrer et tæt system, reducerer kondens, minimere risiko for fugtskader, energiforbedrer drift og indeklima.

Kvaliteten af rensning af ventilationssystemer i private boliger er vigtig

Indeklima

Et rent ventilationssystem forbedrer luftkvaliteten i hjemmet, hvilket er afgørende for beboernes sundhed og velvære. Støv, skimmelsvamp og andre forurenende stoffer kan ophobes i et beskidt system og forværre allergier og åndedrætsproblemer.

Energi-effektivitet

Et snavset ventilationssystem betyder et højere energiforbrug, da det gør det sværere for systemet at cirkulere luften effektivt. 20 % snavs koster et øget elforbrug på 30 %. Rensning af kanalsystemet medvirker til at reducere energiomkostningerne.

Systemets levetid

Akkumuleret snavs og affald kan føre til slid og for tidlig fejl på ventilationssystemet. Vedligeholdelse og regelmæssig rensning kan forlænge systemets levetid.

Forebyggelse af skader

Fugt og snavs i et ventilationssystem kan føre til korrosion og andre skader på systemets komponenter.

Desinfektion

Ventilationskanaler kan ophobe støv, snavs og fugt, hvilket skaber et ideelt miljø for vækst af skadelige mikroorganismer som bakterier, svampe og skimmel. Disse mikroorganismer kan forårsage luftvejssygdomme og andre sundhedsproblemer.

Brandrisiko

Ophobet støv og snavs i et ventilationssystem øger risikoen for brand.

Det er ikke kun selve rengøringen, men kvaliteten af det udførte arbejde, der er afgørende for at sikre et sundt indeklima og et effektivt og sikkert ventilationssystem i hjemmet.