Måling & undersøgelser

Kontakt Better-climate.dk

Indregulering & fejlsøgning

Det betyder meget at jeres ventilationssystem er indreguleret korrekt

 

Har man et eksisterende ventilationssystem i kontor / bolig / etagebolig eller er firmaet flyttet til nye omgivelser, kan det være en god ide at få gennemgået ventilationssystemet.

 

Ved gennemgang opdages der ofte fejl og mangler som direkte påvirker omkostninger til drift, sikkerhed og den daglig trivsel.

 

Better Climate laver en grundig gennemgang af systemet og der udarbejdes en rapport som kan bruges som et værktøj til at få udbedret / optimeret de ting der giver den bedste værdi, har man en udlejer kan rapporten bruges til at komme i dialog omkring udbedring / opdatering af ventilationssystemet.

Armaturene, hvor den behandlede luft blæses ind kan virke generende hvis personer sidder for tæt på, møbler og andet inventar kan forstyrre luftstrømmende i rummet og skabe utilsigtet træk og støj, det samme gælder for udsugningen.

 

Automatik, styring og lokale følere som skal styre ventilationsanlægget kan være placeret forkert eller defekte, kort sagt er der mange ting der kan gå galt.

 

En korrekt indregulering (jf. DS447) sørger for kunden/brugers sikkerhed for at systemet er installeret korrekt og virker optimalt.

 

En korrekt indregulering indebærer en komplet balancering af ventilationssystemet, det betyder at indblæsning og udsugning justeres til de rette luftmængder. Balanceringen af systemet udføres med mindst mulige tryktab for at sikre at anlægget yder det projekterede ved mindst mulige energiforbrug.

Kontakt os i dag

Er dit ventilationsanlæg justeret korrekt?

Med vores branche erfaring er vi eksperter i indregulering, vi kan vi hjælpe med at sikre, at dit ventilationsanlæg er justeret korrekt. Vores mission er at sikre det bedste indeklima i miljøer hvor mennesker opholder sig i store dele af deres liv.

 

Derfor er det vigtigt, at indreguleringen er udført korrekt, så jeres indeklima er sundt og godt.

 

Ved indregulering balancerer man luftmængderne, så der hverken kommer overtryk eller undertryk utilsigtet.

Vigtige signaler omkring indeklima

Hovedpine og koncentrationsbesvær, kan skyldtes for meget Co₂ (kulilte) i luften


Har du en ventilationsløsning, som ikke er indstillet og indreguleret korrekt, vil du kunne føle, at der er træk i rummet.


Er der støj fra dit ventilationsanlæg, klarer vi det ved for eksempel at indbygge lyddæmper


Der er høje krav til at SEL værdierne overholdes jf. BR18 og det er derfor vigtigt med en korrekt indregulering efterfuldt af en korrekt energimåling.

Kontakt os i dag