Om Better Climate

Vi hjælper jer med at sørge for, at jeres ventilationssystemer sikrer et godt indeklima, for et godt indeklima er vigtigt for trivsel og sundhed.

Hos Better Climate har vi forpligtet os til at gøre en forskel i vores erhverv. Vi arbejder aktivt på at forbedre ventilationssystemer af alle typer og dermed bidrage til den grønne omstilling og bæredygtighed samt nedbringe CO₂-udledningen inden for vores erhverv.

 

Better Climate har engagerede medarbejdere, som forstår at levere kvalitet og service. For at sikre den gode kvalitet anvender vi digital kvalitetsstyring, som også bruges til at dokumentere det udførte arbejde overfor kunden.

Kontakt os i dag

Kerneværdier

Hos Better Climate har vi tre kerneværdier:

Øget velvære

Vi mennesker bruger langt størstedelen af vores liv indendørs. Derfor er det vigtigt, at de bygninger, vi befinder os i, har et godt indeklima; Dårligt indeklima bidrager negativt til fysisk velvære og sygdom.
De risici vil vi gerne være med til at mindske ved at gøre en indsats for forbedret indeklima.

Bæredygtighed & energioptimering

Bæredygtighed er noget, vi alle bør gå op i. Både for vores egen skyld, men også for klodens velvære. En vigtig del af dette er energiforbedring – altså at sørge for at vi bruger så lidt energi som muligt, og at den energi, vi bruger, bruges effektivt. Er jeres ventilationssystem utæt, vil det resultere i et markant højere energiforbrug. Der er altså betydelige besparelser at hente ved at gøre dit system så effektivt og tæt som muligt.

Kvalitetsarbejde

Det er en æressag for os at tilbyde skræddersyede løsninger af høj kvalitet gennem tæt og faglig dialog. Når du kontakter os, vil vi sørge for, at alle dine spørgsmål bliver besvaret, så du får en klar idé om, hvilke muligheder vi ser for dit ventilationssystem. At tage kontakt er selvfølgelig uforpligtende. Har du spørgsmål undervejs, kan du til enhver tid tage fat i os.

FAQ