VENTILATIONSSERVICE KØBENHAVN

Service og vedligeholdelse

Det er en god ide at have tegnet en serviceaftale på forhånd, så er hjælpen sikret uden at man skal til at søge på nettet for at finde et kvalificeret firma når uheldet er ude.

 

Faktisk vil regelmæssig service ofte afsløre kommende fejl inden det sker, dette betyder en mere stabil drift og at tingene tages løbende betyder færre gener og en bedre driftøkonomi.

En serviceaftale med Better Climate sikre at ventilationssystemet gennemgås regelmæssigt, så det lever op til lovmæssige krav. Med en professionel serviceaftale hos Better Climate sørger vi at service udføres automatisk til aftalt tid når anlægget skal efterses. Når arbejdet er udført kommer der en servicerapport som beskriver hvad der er udført og om der er noget der kræver ekstra opmærksomhed.

Kontakt Better-climate.dk

Tilstand på kanalsystemet er vigtig for økonomien!

Det er ikke unormalt ved kontrol af ventilationssytemer at vores teknikere måler kraftig reduceret eller næsten ingen flow ved kontrol af luftmængder.

Bemærk at snavsede kanaler nemt kan betyde et forøget strømforbrug på 20% eller mere.


Vi har kunder som troede at deres anlæg var defekt og de skulle til at renovere eller udskifte det hele, men når kanalerne blev renset og anlægget indreguleret viste det sig, at anlægget kørte fint endda med store besparelser på energiforbruget.

Det er ikke ualmindeligt, at rensning kombineret med indregulering betyder, at der kan skrues ned for anlægget, dette betyder at der ofte kan spares på energien.

En serviceaftale hos Better Climate indeholder ikke rensning af kanalsystemet, men vi tilbyder denne ydelse og giver gerne et tilbud på rensning af jeres ventilationssystem 


Hos vores nabo Sverige er der krav til rensning og at ventilationsanlæggets effekt skal måles hvert 3. eller 6. år alt efter bygningstype. Der er ikke tilsvarende krav i Danmark, men det er sund fornuft at sørge for at kanalerne er rimeligt rene for at sikre en fornuftig driftøkonomi og et godt indeklima.

Læs mere her

Forebyggende vedligeholdelse

Med en fast serviceaftale på dit udstyr sikre du at udstyret vedligeholdes korrekt, så driftstop minimeres og driftsudgifter begrænses. Serviceaftalen overholder det lovpligtige eftersyn, du kan dokumentere, at anlægget har gennemgået det årlige eftersyn og service.

 

Ved hvert serviceeftersyn udfører vi filterskift og energimåling, dette giver os overblik over anlæggets ydelse og om der er komponenter der trænger til udskiftning for at minimere energiforbruget.

 

En serviceaftale med Better Climate vil derfor være med til at minimere driftforstyrrelser etc.

Læn dig tilbage og undgå besværet 

Få en proffesionel serviceaftale på ventilations-, køle- og klimaanlæg. Med en serviceaftale hos Better Climate, undgår du besværet og kan i stedet for fokusere på det du er god til. Spar tid på din drift, og brug den på at skabe værdi for dig selv og din virksomhed.

 

En tæt og faglig dialog har høj prioriteret og giver tryghed for vores kunder.

Kontakt BetterClimate.dk