Coating til marine og industrien

Kontakt Better-climate.dk

Svømmehaller,
produktion, offshore og maritim

Vi kan hjælpe med coating i svømmehaller, på krydstogtskibe og i produktions virksomheder.

 

Vi ved at ventilation i svømmehaller, på skibe og i produktions virksomheder udsættes for konditioner, der øger risikoen for korrosion og forkorter kanalens levetid. Det kan både skyldes det høje saltindhold i luften og kemiske dampe.

Ligesom i bygninger er ventilationssystemet på skibe også en vigtig del af skibets brandsikring, fordi ventilationen kan føre ild og røg rundt på hele skibet. Coatingens brandhæmmende egenskaber, er med til at forhindre at brand spreder sig og bidrager til brandsikringen.

 

Sammenlignet med traditionelle metoder til at kontrollere korrosion i ventilation og brandsikring, er vores dansk produceret løsning omkostningseffektiv, da vi undgår mange af de traditionelle udgifter til materialer og arbejdskraft. Samtidig er det en hurtig metode, så daglige rutiner påvirkes minimalt.

 

Løsningen kan tilpasses både runde og firkantede ventilationskanaler i forskellige størrelser. Coatingen er fleksibel og kan bruges på de overflader der typisk findes i ventilationssystemet.

 

VentGuard - special coating SC50

ANBEFALES TIL BRUG I

Ventilationskanaler der udsættes for konditioner der øger risikoen for korrosion. Velegnet til miljøer med kemiske dampe i luften. Anbefalet til brug på skibe/maritim, samt produktionsanlæg.

Produktegenskaber

  • Beskytter kanalen imod rust og gennemtæring ved at fungere som et beskyttende lag. Vores løsning kan også bruges i kanaler hvor der allerede er rust/gennemtæring

  • Fremragende kemiske modstandsdygtighed/resistens mod kemiske dampe. Coatingen er testet i sur, basisk og klorholdigt miljø med pH-værdier fra 3-12, hvor der ikke ses tegn på degradering af coating-materialerne. Testet i henhold til DS/EN ISO 2812-3, 2012

  • Brandhæmmende. Næsten umulig at antænde og selvslukkende. Testet jf. kravene i DS/En 1361-1 2013 og DS428 (brandtekniske foranstaltninger i ventilationskanaler)

  • Modstandsdygtig imod slag, høj elasticitet og selvhelende ved mindre skader

  • Høj vedhæftningsevne og nem at arbejde med

  • Støvafvisende