Coating til beboelsesejendomme

Kontakt Better-climate.dk

Beboelsesejendomme og kontorbygninger

Ventilationssystemet i en bygning, kan i tilfælde af brand føre ild og røg rundt i bygningen. Derfor er brandsikring af ventilation en vigtig del af en bygnings brandsikring. Vores coatings designet specifikt til brug i ventilation.

Vores løsning indebærer at vi renser og bruger coating til vedligeholdelse af eksisterende ventilation. Coatingens brandhæmmende egenskaber hjælper til, at forhindre at branden spreder sig og bidrager til bygningens brandsikring. Sammenlignet med traditionelle metoder til rensning og brandsikring er vores løsning omkostnings-effektiv, da vi undgår mange af de traditionelle udgifter til materialer og arbejdskraft.

Løsningen kan tilpasses både runde og firkantede ventilations kanaler i forskellige størrelser. Coatingen er fleksibel og kan bruges på de overflader, der typisk findes i ventilationssystemet.

 

VentGuard - ventilation coating VC50

ANBEFALES TIL BRUG I

Ventilationskanaler i etageejendomme og erhvervsejendomme under normale forhold (ved miljøer med kemiske dampe/høj risiko for korrosion anbefales SC50)

Produktegenskaber

  • Beskytter kanalen imod rust og gennemtæring ved at fungere som et beskyttende lag. Vores løsning kan også bruges i kanaler hvor der allerede er rust/gennemtæring

  • Brandhæmmende. Næsten umulig at antænde og selvslukkende. Testet jf. kravene i DS/En 1361-1 2013 og DS428 (brandtekniske foranstaltninger i ventilationskanaler)

  • Støvafvisende

  • Modstandsdygtig imod slag, høj elasticitet og selvhelende ved mindre skader

  • Vandtæt

  • Høj vedhæftningsevne og nem at arbejde med