Rensning af ventilation

Kontakt Better-climate.dk

Rensning af ventilation

Professionel rensning af ventilationssystemer

 

Leder du efter løsninger til effektiv rensning af dit ventilationsanlæg? Så er du kommet til det helt rette sted! Better Climate tilbyder en effektiv rensning med vores special udstyr til ventilationsanlæg. Renseopgaver dokumenteres med kvalitetsikring, indeholdende video-/billededokumentation.

 

Better Climate tilbyder professionel rensning af jeres ventilationssystemer, så du kan få et bedre og sundere indeklima. Vores effektive udstyr sikrer et ensartet resultat, og vi fokuserer altid på kvaliteten af vores arbejde, så det endelige resulatat er så rent, som det kan blive.

 

Vores special udstyr kan tilpasses alle typer ventilationskanal, under selve rensninge etableres der et kraftigt udsugningssystem med en særlig filterindsats som opsamler partikler og filtrere luften helt ren.

Hvad kan manglende vedligehold medføre?

Med støv og snavs opstår der modstand i kanalsystemet, ved en modstand på blot 20% betyder det at der forbruges 30% mere strøm.

 

Støv og andre partikler i indblæsningskanalen kan gøre indeluften støvfyldt og i værste fald sundhedsskadelig. Det er, fordi der kan ske en kemisk reaktion mellem ozon i udeluften og de partikler, der er i støvet.

 

Snavsede kanaler betyder et lavere luftskifte, dårlig vedligeholdelse og manglende indregulering kan meget let medføre forhøjet co₂ indhold i luften, det betyder forringet velvære og faldende produktivitet.

 

Snavs i kanalsystemet giver ydermere nedsat effekt af varmegendvinding og fokortet levetid af ventilationssystemet.

Kontakt os i dag

Lavere luftskifte kan desuden medføre højere luftfugtighed og bidrage til risiko for skimmelsvamp, særligt i vådrum. Spjæld og ventiler, der ikke kan åbne og lukke ordentligt, kan f.eks. give træk og få anlægget til at støje unødigt.

 

Ved et rent ventilationsanlæg opnår du derfor mange fordele.
Et sundere indeklima er vigtigt, når du opholder dig i et rum flere timer i døgnet.

 

Det kan også mindske støjen og gøre det mere behageligt at befinde sig i rummet. Et dårligt indeklima øger desuden dit energiforbrug og risikoen for brand.

 

Med de mange fordele er det svært at takke nej til et rent ventilationsanlæg.