Om os

Ventilationssystemer er ansvarlige for at sikrer et godt indeklima, et godt indeklima er vigtigt for trivsel og sundhed.

Hos Better Climate har vi forpligtet os til at gøre en forskel i vores erhverv, vi arbejder aktivt på at forbedre ventilationssystemer af alle typer og dermed bidrage til den grønne omstilling, bæredygtighed og nedbringe CO₂ udledningen inden for vores erhverv. 

Better Climate har engagerede medarbejdere som forstår at levere kvalitet og service, for at sikre den gode kvalitet anvender vi digital kvalitetsstyring som også bruges til at dokumentere det udførte over for kunden.

Kerneværdier


Hos Better Climate har vi tre kerneværdier:

 

Øget velvære


Vi mennesker bruger langt størstedelen af vores liv indendørs. Derfor er det vigtigt, at de bygninger, vi befinder os i, har et godt indeklima; dårligt indeklima bidrager negativt til fysisk velvære og sygdom og betyder.
De risici vil vi gerne være med til at mindske ved at gøre en indsats for forbedret indeklima. 

 

Bæredygtighed & energioptimering


Bæredygtighed er noget alle bør gå op i. Både for vores egen skyld, men også for klodens velvære. En vigtig del af dette er energiforbedring – altså at sørge for, at man bruger så lidt energi som muligt, og at den energi, man bruger, bruges effektivt. Er dit ventilationssystem utæt, vil det resultere i et markant højere energiforbrug. Der er altså betydelige besparelser at hente ved at gøre dit system så effektivt og tæt som muligt.

 

Kvalitetsarbejde


Det er for os en æressag at tilbyde skræddersyede løsninger af høj kvalitet gennem tæt og faglig dialog. Når du kontakter os, vil vi sørge for, at alle dine spørgsmål bliver besvaret, så du får en klar idé om, hvilke muligheder vi ser for dit ventilationssystem. At tage kontakt er selvfølgelig uforpligtende. Har du spørgsmål undervejs, kan du til enhver tid tage fat i os.

 

FAQ 

Er energioptimering virkelig nødvendigt?


Ja! Udover at et mindre energiforbrug reducerer udledningen af CO2, så er det vigtigt at huske, at energi og økonomi går hånd i hånd. Jo mindre effektivt dit system er, jo mere energi vil det forbruge, og det bliver i sidste ende dyrere for dig. Ved at optimere dit energiforbrug kan du således direkte spare penge.


Hvordan ved jeg, om mit ventilationssystem trænger til et tjek?


Ventilationssystemer bør serviceres regelmæssigt. Her kan en fast serviceaftale være en fordel, så formindsker du også risikoen for, at fejl forbliver uopdaget i længere tid. Andre tegn på, at dit system bør undersøges, kan være støj fra anlægget og øget træk.


Hvorfor er et godt indeklima vigtigt?


Hvis indeklimaet i din bygning er dårligt, kan det være ubehageligt at tilbringe mange timer i bygningen. Både i offentlige bygninger, på arbejdspladser og i boligejendomme er det vigtigt at sikre et godt indeklima, så mennesker, der befinder sig her, ikke bliver syge. Ventilationssystemer er en vigtig brik i sikring af et godt indeklima.

0
Feed

Skriv en kommentar