AEROSEAL er en unik teknologi

Hos Better Climate er vi MEZ-AEROSEAL autoriseret partner i Danmark.
AEROSEAL er en unik teknologi der sikre en effektiv tætning af alle typer ventilationssystemer.
Uanset om der er tale om nybyggeri, ombyning eller renovering, så tætner AEROSEAL ventilationssystemet hurtigt og effektivt. Det er en dokumenteret proces, lækagen (utætheden) måles før tætningen startes, lækagen måles igen efter tætningen er gennemført og tætheden dokumenteres.

Den nye standard inden for tæthed af ventilationssystemer

Hos Better Climate kan vi garantere, at tæthedsklasse D (ATC2) opnås hver gang.
MEZ-AEROSEAL gør det muligt at opnå resultater, der ellers kun ville lade sig gøre med fuldsvejsede eller udførligt tætnede kanaler.
Med denne unikke form for teknologi reduceres den samlede lækage mere end 90%.
AEROSEAL har sat helt nye standarder inden for tæthed af ventilationssystemer og er blevet anvendt med stor succes i flere ventilationssystemer i private hjem og erhvervsbygninger.

MEZ-AEROSEAL

Teknologien bag

AEROSEAL fungerer ved, at tætningsmidlet i væskeform omdannes til en gasformig tilstand, der ved hjælp af varme og højt tryk blæses ind i ventilatiossystemet. Herfra finder de meget små partikler (aerosoler) selv vej til utæthederne i systemet og tætner den ene utæthed efter den anden. Utætheder i form af revner, huller på helt op til 15 mm kan tætnes og modstå et tryk på helt op til 2.000 Pa. efter tætning er udført.

En win-win situation

Vi garanterer en win-win situation for både dig som kunde og for os. Processen udføres med MEZ-AREOSAL ekstremt effektivt og hurtigt, da det ikke er nødvendigt med et længerevarende byggearbejde. Samtidig øger processen komforten og hygiejnen ved blandt andet at minimere varme- og køletabet samt fordele den behandlede luft jævnt ud i hele bygningen. Vi dokumenterer selvfølgelig den samlede lækage før & efter indgrebet for de berørte kanalsystemer. Der er også store energibesparelser at hente, som kan være helt fra 30% til op over 100%.

Kontakt BetterClimate.dk